DM i Stand Up Paddle

DM i Stand Up Paddle

Motionsløb til vands fra Islands Brygge til Sydhavnen.

Det folkelige løb var for alle, der ønskede at deltage. Dog skulle man være svømmedygtig og over 12 år af sikkerhedsmæssige årsager. Der var start- og målområde på Islands Brygge, og den 10 km lange rute strakte sig ned til Slusen ved Sjællandsbroen.

Det var et storslået syn, da 65 DM-deltagere og motionister satte mesterskabet i gang ved Havnebadet Islands Brygge søndag morgen.

Formålet var at skrive dansk idrætshistorie og fylde Københavns Havn med motionister og eliteudøvere inden for den hurtigt voksende vandsport Stand Up Paddle. Ambitionen var at få så mange vandsportsentusiaster som muligt på vandet samtidig.

Eventet satte fokus på en af de mange muligheder for at benytte havnen på en innovativ og aktiv måde og understøtte udviklingen af det blå byrum. Der var meget positiv feedback fra deltagerne, der blandt andet udtrykte begejstring for den store oplevelse, det var at padle i havnen.

Også på publikumssiden var der stor opbakning. Langs ruten stod mange tilskuere, og beboerne i de mange husbåde langs ruten havde rykket morgenmaden ud på dækket for at heppe på deltagerne med råb og klapslaver.

Arrangementet var støttet af Kulturhavn365.

STED Fra Islands Brygge til Sydhavnen og retur
TIDSPUNKT 14/6 2015
ARRANGØR DSRF og Copenhagen Watersports
FOTOCREDIT Jill Christina
LÆS MERE DSRF

Flere artikler