Out of Focus

Out of Focus

Videoprojektioner langs havnen.

I februar 2015 satte kortfilmfestivalen 60Seconds fokus på havneområdet med videoprojektioner på nedlagte havneindustribygninger.

I samarbejde med Kulturhavn365 fandt festivalen frem til nedlagte industribygninger ved Købehavns Havn for at kaste lys på den udvikling, havnen er undergået de sidste mange år. Ifølge festivalen har vokseværket nemlig gjort, at den oprindelige industrielle karakter er ved at forsvinde i byudviklingen.

Ved brug af videomateriale om havnens historiske og visuelle værdi var alle interesserede inviteret til en smuk oplevelse ved havnen.

60Seconds er en international åben konkurrence, der henvender sig til videokunstnere og filminstruktører i både Danmark og udlandet. Festivalen har fra sin fødsel haft en interesse for at bringe kunst ud i det offentlige rum gennem videoværker tænkt som interaktiv dialog med byens rum.

Man kunne enten nøjes med at nyde og opleve filmene, men man kunne også deltage enten med et filmværk eller stemme på sin favorit på festivalens hjemmeside.

Arrangementet var støttet af Kulturhavn365.

STED Fiskerihavnsgade 14, 2450 København SV og Søren Kierkegaards Plads, 1016 København K
TIDSPUNKT 15/2 – 21/2 2015
ARRANGØR 60Seconds
FOTOCREDIT 60Seconds
LÆS MERE 60Seconds

Flere artikler