Move Copenhagen

Move Copenhagen

Slacklining og fridykning under bevægelsesfestival.

Move Copenhagen er en bevægelsesfestival, som ønsker at fremme legepræget og kreativ bevægelse. Festivalen finder sted på Refshaleøen, hvor der er rig mulighed for fysisk udfoldelse på land, i vand og i luften. Her er man omgivet af gamle industribygninger og en smuk udsigt over havnen.

En af ambitionerne med festivalen er at få folk i vandet. Som arrangørerne forklarer:

null
Vi vil have folk til at opleve glæder ved aktiviteter i, på og over vand, og vi vil gøre vandaktiviteter til en fast del af deltagernes aktive hverdag.

Andreas Tang-Brock / Move Copenhagen

Vandaktiviteterne ved dette års festival inkluderede workshops, hvor man kunne udfordre balancen på såkaldte waterlines. Waterlining er en form for slacklining, der i sin grundform handler om at gå på line og på den måde arbejde med balancen. Konsekvensen af at falde er kold og våd. Heldigvis ventede der en varm sauna, når de modige vandhunde kom op fra vandet igen.

En anden del af festivalen gav mulighed for at afprøve fridykning og dermed se Københavns indre farvande nedefra. Fridykning går ud på kun at benytte den luft, man har taget ind i lungerne ved vandoverfladen. Det foregår således helt uden udstyr. Med tre dedikerede fridykkere blev deltagerne taget med under overfladen ved Trekroner-fortet, som er en kunstig ø nord for Refshaleøen. Her var det muligt at udforske fisk og skibsvrag under overfladen.

Vandaktiviteterne var støttet af Kulturhavn365.

STED Refshalevej 151, 1432 København K
TIDSPUNKT 13/7 – 16/7 2017
ARRANGØR Move Copenhagen
FOTOCREDIT Move Copenhagen
LÆS MERE Move Copenhagen

Flere artikler