Lyt til Sydhavnen

Lyt til Sydhavnen

Flydende lydfortællinger om Sydhavnens byudvikling og arkitektur.

Unbuild Space og Københavns Radiobiograf inviterede på en anderledes tur gennem Teglværkshavnen, Frederiksholmsløbet og en ganske særlig bådklub.

Byplanlægger Mathias Nordby fra Unbuild Space står bag podcastserien “Det Nye København”. Serien stiller skarpt på den byudvikling og arkitektur, som danner rammen om flere og flere københavneres liv i en hastigt voksende hovedstad.

Podcastserien berører alt fra byplanlæggernes store visioner til lokale indbyggeres bekymringer om gentrificering og tabt sjæl. Den sætter sågar arkitekternes valg af byggematerialer under lup. Alt i alt giver podcastserien et indblik i de tanker, konsekvenser og drømme, der knytter sig til udviklingen af de nye byområder Nordhavn, Ørestad, Sydhavnen og Carlsberg Byen.

Det blev derfor en oplysende dag på vandet. Også selvom regnen ruskede, og kulden bed i kinderne.

null
Årstiden var nok ikke den bedste til en kanalrundtur, men det lykkedes, og folk var glade.

Mathias Nordby / Unbuild Space

Efter sejlturen lagde båden til ved Sydhavnens nye madmarked og kulturhus, Teglværket. Her kunne deltagerne styrke sig på et lettere traktement og stille spørgsmål til arrangørerne. Der var også tid til bare at slentre en tur rundt i området og fornemme Sydhavnens rivende udvikling med egne øjne.

Arrangementet var støttet af Kulturhavn365.

STED Havnebadet Sluseholmen, Ben Websters Vej 69, 2450 København SV (mødested)
TIDSPUNKT 24/3 2018 kl. 11.30-13.30
ARRANGØR Unbuild Space og Københavns Radiobiograf
FOTOCREDIT Malthe Ivarsson
LÆS MERE Unbuild Space

Flere artikler