Love Harbour

Love Harbour

Et socialt kærlighedskoncept i Nordhavn.

Kærlighed kan udtrykkes på mange forskellige måder. Ved Love Habour var det muligt at erklære sin kærlighed gennem dans, musik, poesi, vielser, middagsselskaber og meget mere.

Kultur Østerbro skabte en aften ved kajen i kærlighedens tegn. Ikke kun den romantiske kærlighed til sin partner, men også kærligheden til venner, familie, naturen eller en person, man endnu ikke havde mødt… før i aften.

Projektet handlede om nærvær, intimitet og om at være til stede i nuet og inspirere til åbenhed.

Projektet havde også fokus på de mange forskellige måder at opleve og udtrykke kærlighed på. Der var blandt andet forskellige genrer af musik, som alle gav deres bud på, hvordan en kærlighedssang kan udtrykkes.

Deltagerne kunne lytte til kærlighedssange i musiklytteposten, danse med en sømand eller nyde en romantisk middag under glødende lamper, alt imens livemusikken spillede. Båden Hawila lå til ved kajen, og her var der mulighed for at blive viet på bådens dæk.

Der var også plads til poesi denne aften, da det var muligt at bidrage til verdens længste kærlighedsdigt på “The Wall of Love”. Derudover var der et sanserum i form af en kunstinstallation.

Projektet blev udviklet under en workshop med Kulturhavn365 tilbage i november 2015, hvor en gruppe ildsjæle fra forskellige virksomheder og erhverv samledes om at udvikle projektet.

Arrangementet var støttet af Kulturhavn365.

STED Pakhus 403, Kalkbrænderiløbskaj, 2150 København
TIDSPUNKT 10/9 2016
ARRANGØR Kultur Østerbro
FOTOCREDIT Kultur Østerbro
LÆS MERE Kultur Østerbro

Flere artikler