Erase Yourself

Erase Yourself

Konceptuel og interaktiv performanceworkshop.

“Erase Yourself” var et samarbejde, som fandt sted i 2015 mellem FUKK (Forenede Uafhængige Københavnske Kunstnere) og kunstnerfællesskab CHERYL fra Brooklyn, New York.

Sammen afviklede de to kunstnerkollektiver en række artist-talks, gratis workshops og interaktive performanceevents i FUKK’s atelier.

Disse events gav kunstnere og kunstinteresserede praktisk erfaring med at samarbejde kreativt på nye og eksperimenterende måder. Her præsenterede CHERYL blandt andet deres særlige metode til at engagere ikke blot professionelle og amatørkunstnere, men også den større offentlighed, som ikke nødvendigvis har erfaring med kreative praksisser.

En af aktiviteterne var en konceptuel og interaktiv performanceworkshop, som udforskede samarbejdets tema, “Erase Yourself”. Målet var at skabe en fælles, blank identitet blandt deltagerne. Det blev gjort ved at udforske særlige performative elementer. Der blev desuden brugt kropsmaling og billige dagligdagsmaterialer til at udvikle kostumer og installationer.

Aktiviteterne byggede op til et afsluttende event, som blev afholdt i Nordhavn. Her omdannede FUKK og Cheryl lokalerne i Nordhavn til en totalinstallation, hvor publikum og kunstkollektiverne sammen skabte en interaktiv performance i unikke rammer.

Arrangementet var støttet af Kulturhavn365.

STED Skudehavnsvej 25, 2150 Nordhavn
TIDSPUNKT 21/7 – 2/8 2015
ARRANGØR FUKK og CHERYL
FOTOCREDIT FUKK
LÆS MERE FUKK

Flere artikler